Shopping Cart

Advies, Ontwerp & Engineering

Advies

Voor MSI Installatietechniek staat goed contact met de klant centraal. Dit is belangrijk om de wensen of problemen van de klant te begrijpen en van hieruit een oplossing te kunnen aandragen. Als de klant akkoord gaat met de oplossing kunnen we dit vertalen naar een optimaal en efficiënt installatie-ontwerp. Iedere vraagstelling is anders, waardoor goed luisteren belangrijk is om maatwerk te kunnen leveren.

Ondersteuning is mogelijk op het gebied van verschillende installaties: HWA en VWA, water, sanitair, CV- en koeling, luchtbehandeling en speciale ruimten. Door dat het gebruik van het gebouw veranderd wordt kan de huidige installatie minder effectief worden. MSI kan ondersteuning bieden zodat de installatie weer optimaal functioneert.

Ontwerp

MSI Installatietechniek is inzetbaar voor alle voorkomende stappen in het ontwerpproces van de verschillende disciplines in de installatietechniek. Het is uiteraard mogelijk om het proces in zijn geheel aan MSI uit te besteden. In nauw contact met de opdrachtgever dragen wij zorg voor alle fases van installatie: van idee tot uitvoering. Vervolgens kunnen wij de nazorg verzorgen door middel van service & onderhoud.

Engineering

Engineering en installatietechniek op basis van duurzaamheid met reële toekomstverwachtingen. 
Met behulp van Vabi berekenen wij: Gasleidingen, luchtkanalen en complete leidingstelsels voor verwarmings- en koelinstallaties.

Wij maken kostprijsberekeningen van gebouw gebonden installaties waarbij de montagetijden aan de hand van Uneto VNI of Gustaf Ende worden bepaald. Ook gebruiken we eigen ervaringstijden, welke scherper uitkomen dan bij gebruik van de hiervoor genoemde methoden.

Door onze berekeningen maken wij het ontwerp zo efficiënt mogelijk. Wij kunnen diverse berekeningen voor u uitvoeren, zoals: warmteverliesberekeningen, leidingnet berekeningen, pompselecties en rendementsberekeningen.

BIM

Met het gebruik van AutoCAD & StabiCAD tekenen wij een principeschema en werk- en revisietekeningen. Dit betekent dat wij de volgende dienst voor u kunnen leveren: Wij bieden een onafhankelijk advies over 3D (BIM) software.

Testimonials

Wat vinden onze klanten?

standocs-home-testi-1
Highly Recommended
I selected Standocs among other companies because of good recommendations I’ve heard. I am completely satisfied with their work.
Mary Karter
April 20, 2018
standocs-home-testi-2
Impressive Quality
Working with Standocs is a pleasure, as working with high-class professionals is always a pleasure. Quality of their work is impressive.
Kimberly Barker
May 7, 2018
standocs-home-testi-3
Exclusivity and Comfort
Me and my company are grateful to Standocs for creating for us exclusive and very comfortable working space. When we need renovation we will select Standocs!
Adam Smith
March 13, 2018

Get in Touch with Us

Leave your message in the form below, and we will receive it by e-mail!