Sanitair

Advies

Wij geven u advies voor een passende vorm van sanitaire installaties. Dit kan zijn voor een nieuwbouwproject of renovatieproject. We kunnen voor u water- en gasinstallaties toepassen, maar het lood- en zinkwerk en de binnen riolering. 

Indien er al energieconcepten aanwezig zijn kunnen wij deze voor u beoordelen. Wij geven altijd een eerlijk advies.

Ontwerp

Als wij samen met u tot een weloverwogen keuze zijn gekomen, kunnen wij aansluitend een calculatie opstellen waarbij wij rekening houden met de gemaakte keuzes en uitgangspunten. Wanneer u hierover tevreden bent kunnen we met elkaar een overeenkomst aangaan voor de realisatie.

Wij ontwerpen binnen de gezamenlijk bepaalde uitgangspunten welke in overeenstemming zijn met de laatste wet- & regelgeving en bouwkundige kaders. We maken de bijbehorende berekeningen en tekeningen toegespitst op de werktuigbouwkundige installatie. Hierbij gebruiken we tevens onze kennis van BIM-technologie voor de juiste kwaliteit en meer inzicht.

Engineering

Het realiseren doen wij samen met vaste partners met als resultaat een installatie die maximaal comfort levert. Na oplevering kunt u nog gebruik maken van onze diensten door middel van een service & onderhoudsovereenkomst.

CV-installatie en vloerverwarming

Heeft u problemen met uw huidige cv-installatie of heeft u interesse in vloerverwarming? Wij kunnen u hierbij helpen. Wij beschikken over de juiste expertise en ervaring om u te helpen volledig warmtecomfort en een betrouwbare cv-installatie te bereiken.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen of vervangen van cv-ketels en het aanleggen van complete verwarmingsinstallaties. U kunt vertrouwen op een efficiënte en betrouwbare cv-installatie, waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Bovendien bieden we u tegen scherpe tarieven service en onderhoudsabonnementen aan.

Meet- en regeltechniek

Het is uiteraard noodzakelijk dat technische installaties correct werken, maar ook het comfort van de installatie dient zo hoog mogelijk te zijn om een prettige werkomgeving te creëren. Met meet- en regeltechniek helpen wij onze opdrachtgevers om een comfortabel en efficiënt werkklimaat te realiseren. Wij denken mee in installaties op elk gebied zoals klimaatregeling, zonwering, verlichting, beveiliging en sanitaire installaties.

Met de meet- en regeltechniek diensten van ons werken alle gebouw gebonden systemen efficiënt met elkaar samen. Wij beschikken over brede kennis vanuit verschillende installatiedisciplines waardoor wij veel ervaring met het optimaliseren van regeltechnische installaties hebben. Wij verzorgen het complete regeltechnische traject, van advies, ontwerp en systeemengineering tot en met het beheer en de nazorg.

Een offerte op maat of een adviesgesprek?

Testimonials

Wat vinden onze klanten?

standocs-home-testi-1
Highly Recommended
I selected Standocs among other companies because of good recommendations I’ve heard. I am completely satisfied with their work.
Mary Karter
April 20, 2018
standocs-home-testi-2
Impressive Quality
Working with Standocs is a pleasure, as working with high-class professionals is always a pleasure. Quality of their work is impressive.
Kimberly Barker
May 7, 2018
standocs-home-testi-3
Exclusivity and Comfort
Me and my company are grateful to Standocs for creating for us exclusive and very comfortable working space. When we need renovation we will select Standocs!
Adam Smith
March 13, 2018

Get in Touch with Us

Leave your message in the form below, and we will receive it by e-mail!