Shopping Cart

Over ons

Onze missie

MSI Installatietechniek levert een volledige oplossing op het gebied van gebouw gebonden installaties voor onder meer Utiliteit, Retail en Horeca. Wij zorgen ervoor dat uw installaties aan al uw wensen voldoen. Wij werken in zowel nieuwbouw als in bestaande panden. 

Met MSI Installatietechniek weet u altijd waar u aan toe bent. 

Wij kunnen voor u het volledige proces van engineering, installeren en onderhouden van installaties uitvoeren maar ook een gedeelte hiervan.

U kunt op ons rekenen met een no nonsense garantie

Heeft u problemen met uw huidige cv-installatie of heeft u interesse in vloerverwarming? Wij kunnen u hierbij helpen. Wij beschikken over de juiste expertise en ervaring om u te helpen volledig warmtecomfort en een betrouwbare cv-installatie te bereiken.

Onze werkwijze

Wij bedenken pragmatische oplossingen, waarbij wij tot het uiterste gaan om uw bedrijf weer optimaal te laten draaien. Kan niet, bestaat niet. Wij maken gebruik van de bestaande techniek en vullen deze aan met de nieuwste technische ontwikkelingen. Energiebesparing en duurzaamheid spelen hierin een grote rol. Een langdurige klantrelatie is voor ons een belangrijk doel. Wij werken samen met u als klant door middel van duidelijkheid en vertrouwen. Creatief en proactief meedenken in oplossingen. Dat is onze kwaliteit.

Meet- en regeltechniek

Het is uiteraard noodzakelijk dat technische installaties correct werken, maar ook het comfort van de installatie dient zo hoog mogelijk te zijn om een prettige werkomgeving te creëren. Met meet- en regeltechniek helpen wij onze opdrachtgevers om een comfortabel en efficiënt werkklimaat te realiseren. Wij denken mee in installaties op elk gebied zoals klimaatregeling, zonwering, verlichting, beveiliging en sanitaire installaties.

Met de meet- en regeltechniek diensten van ons werken alle gebouw gebonden systemen efficiënt met elkaar samen. Wij beschikken over brede kennis vanuit verschillende installatiedisciplines waardoor wij veel ervaring met het optimaliseren van regeltechnische installaties hebben. Wij verzorgen het complete regeltechnische traject, van advies, ontwerp en systeemengineering tot en met het beheer en de nazorg.

Een offerte op maat of een adviesgesprek?

Testimonials

Wat vinden onze klanten?

standocs-home-testi-1
Highly Recommended
I selected Standocs among other companies because of good recommendations I’ve heard. I am completely satisfied with their work.
Mary Karter
April 20, 2018
standocs-home-testi-2
Impressive Quality
Working with Standocs is a pleasure, as working with high-class professionals is always a pleasure. Quality of their work is impressive.
Kimberly Barker
May 7, 2018
standocs-home-testi-3
Exclusivity and Comfort
Me and my company are grateful to Standocs for creating for us exclusive and very comfortable working space. When we need renovation we will select Standocs!
Adam Smith
March 13, 2018

Get in Touch with Us

Leave your message in the form below, and we will receive it by e-mail!